HAVENS Hästfoder från Holland är ett av Europas ledande hästfoder. HAVENS grundades år 1845 och har sedan dess arbetat kontinuerligt för att utveckla och förbättra sortimentet av hästfoder.

 

Det kompletta och varierade utbudet av pellets, koncentrat och müsli är anpassat till hästar som används till alltifrån uppfödning till fritid, träning och tävling. HAVENS produktsortiment säljs genom återförsäljare i över 50 länder.

 

Endast högkvalitativa ingredienser används och allt foder är 100% garanterat naturligt och vegetabiliskt. Havens hästfoder är certifierat enligt HACCP och GMP+ för att säkerställa produkternas kvalitet. Hela produktionen av HAVENS hästfoder är reglerad och säkerställd för högsta och bästa kvalitet för din häst.

 

  • Hållbar hög kvalitet
  • HACCP och GMP+
  • Används av många internationella ryttare
  • Råvaror av högsta kvalitet

 

 

Havens är mån om din häst´s välbefinnande!

Vi accepterar inget mindre än Olympic Kvalitet

Olympisk kvalitet

Havens hästfoder har verkligen bevisat fungera i praktik. Under de Olympiska Spelen i Barcelona 1992 var Havens foderleverantör för de 3 guldmedaljörerna (Egano, Ratina Z och Top Gun). Vid Olympiska Spelen i Sydney 2000 tog Jeroen Dubbeldam, med sin häst Siem, en individuell guldmedalj. Vid Ryttar-VM 2006 var Havens foderleverantör för hästarna i det vinnande Nederländska hopplaget och även vid andra internationella mästerskap har Havens kunder tagit hem många medaljer.

Havens & CHIO Aachen

Havens hästfoder har sedan många år tillbaka varit den officiella foderleverantören för de deltagande hästarna i den årliga ridsportsfestivalen CHIO Aachen i Tyskland. Under denna – enligt uppgift den finaste tävlingen inom ridsportens värld – delas varje år ut en ”Havens hästfoder Grand-Prix dressyrpris”.

Även under Ryttar-VM 2006 i Aachen var Havens Hästfoder den officiella foderleverantören för de deltagande hästarna. Vid detta VM uppnådde de Nederländska Hoppryttarna ett gyllene resultat och tog hem guldet i lagtävlingen. Dessutom tog Icke Schellekens-Bartels och hästen Sunrise en silvermedalj i lagtävlingen i dressyr och kom på en fin individuell placering på plats 8.